17 januari 2021

Begin 2020 zijn we eindelijk klaar met de nieuwbouw van onze loods van ruim 1100 m2

 

Lees verder
06 november 2015
Dankzij de nieuwe sponsors Restaurant Dorpszicht en STAMAGRI lopen de voetbaldames van Callantsoog in de zaal er piekfijn bij. Gedreven en vastberaden spelen zij hun wedstrijden in de nieuwe outfit. En met succes! Callantsoog Da1 staat na 7 wedstrijden op de eerste plaats in hun poule.Lees verder
06 februari 2015

Met ingang van 1 januari 2015 zullen wij onze bedrijfsactiviteiten die wij nu vanuit M. Stam Aardappelen, Groente en Fruit ondernemen, onderbrengen onder een nieuwe naam STAMAGRI V.O.F.

Lees verder
28 februari 2013

Callantsoog - Milo Stam (24) werkte in het aardappelbedrijf van zijn ooms, toen O3 Vis.&.Friet hem vroeg of hij verse frites kon leveren: de Stam Friet van M. Stam-AGF uit Callantsoog was geboren. Inmiddels levert de jonge ondernemer en student bedrijfseconomie, geholpen door vriendin Eline Slijboom (24), aan diverse restaurants, snackbars en winkels in de Noordkop.

Lees verder
11 februari 2013

M. Stam AGF is samen met zes studenten van de Hogeschool IN Holland Alkmaar van de opleiding machinebouwkunde bezig om een volautomatische frietsnijder te maken die de frieten alleen in de lengte snijdt.

Lees verder